Curant rekommenderar hållbar redovisning 2022.

Curant rekommenderar hållbar redovisning 2022.

Hållbar redovisning 2022

Publicerad: 7/1

2022 blir året då hållbarhetsredovisning för små- och medelstora företag slår igenom på allvar. Utan det riskerar de att hamna utanför en stor del av marknaden. Vår utbildning i den nya standarden NSRS (Nordic Sustainability Reporting Standard) har mött ett väldigt stort intresse. Den ges digitalt, tar en timme och ger tillräckliga kunskaper om NSRS för att man som redovisningskonsult ska kunna börja hjälpa sina kunder, konstaterar Lali Fjellström, Branschansvarig Redovisning vid Srf konsulterna.

Hållbarhetsrapportering är något som idag krävs av de större bolagen enligt ÅRL och det är därför bara en tidsfråga innan små och medelstora företag också behöver börja hållbarhetsredovisa. Redan nu ser vi stora möjligheter att spara pengar, identifiera nya affärsmöjligheter och förbättra de ekonomiska, sociala och miljömässiga förhållandena internt i företaget och externt i samhället. Vi har tagit fram en gemensam nordisk hållbarhetsstandard för små och medelstora företag – NSRS, Nordic Sustainability Reporting Standard. NSRS är vetenskapligt grundad och baserad på GRI.

För mer information och anmälan till kursen:
https://www.srfkonsult.se/utbildningar/hallbarhetsredovisning-med-nsrs-onlinekurs

 

Foto av cottonbro från Pexels

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK