Fortnox molnlösningar rekommenderas av Curant AB i Gävle

Fortnox molnlösningar rekommenderas av Curant AB i Gävle

Fortnox molnlösningar till Handelsbankens kunder

Publicerad: 7/8, 2017

Handelsbanken planerar att låta sina kunder bland mindre företag, föreningar, skolor och redovisningsbyråer få tillgång till Fortnox molnbaserade lösningar för ekonomi och administration.

Med start i slutet av 2017 får Handelsbankens företagskunder möjlighet att använda Fortnox molnbaserade lösningar till exempel bokföring, löneadministration och fakturering direkt i Handelsbankens internet- och mobilbank. Det gör det möjligt för företagskunder att använda automatiserade funktioner och på så sätt sköta sitt företag på ett smidigare och effektivare sätt.

– Ett mycket bra beslut av handelsbanken, konstaterar Ingela Gustafson som är byråpartner till Fortnox och driver redovisningsbyrån Curant AB i Gävle. Med Fortnox får våra kunder kontroll över sitt öretags ekonomi så enkelt som möjligt och kan följa den ekonomiska utvecklingen dagligen om detta önskas. Dessutom blir ju samarbetet med oss redovisningskonsulter och revisorer så mycket enklare. Ett fascinerande faktum är att jag har genom den här lösningen kunder i Sverige som jag aldrig träffat någon gång personligen. Detta tack vare det enkla samarbetet genom denna molnlösning.

För mer information se: www.fortnox.se/foretagare
Källa: https://itbranschen.idg.se/2017/06/21/fortnox-molnlosningar-till-handelsbankens-kunder

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK